TOMEIJ KOFFIE - Een lekker bakkie cadeau!

Tomeij Koffie - Proefpakket van Tomeij Koffie Amsterdam
Het proefpakket bestaat uit:
1x 250 gram Casa - Een fijne ronde smaak met een licht zoet aroma en een mooie crema.
1x 250 gram Villa - Een stevige volle smaak met tonen van karamel en noten.
1x 250 gram Palazzo - Een krachtige rijke smaak met tonen van chocolade, hazelnoot en licht vanille.

Tomeij Koffie – Casa is gemelangeerd op basis van 80% Arabica en 20% Robusta bonen afkomstig uit Java, Ethiopië en Brazilië. Deze melange zorgt met name bij een lungo voor een fijne ronde smaak met een licht zoet aroma. De aanwezige 20% Robusta draagt bij aan die mooie crema op je koffie.

Tomeij Koffie - Villa is onze melange op basis van 90% Arabica en 10% Robusta bonen afkomstig uit Brazilië, Honduras en Java. Deze exclusieve blend is een krachtige koffie die zeer geschikt is voor espresso en koffierecepten met melk(schuim).

Tomeij Koffie – Palazzo is onze melange op basis van 100% Arabica bonen afkomstig uit Guatamala, Honduras, Ethiopië, Brazilië en Java. Deze premium melange levert als espresso een krachtige rijke smaak met tonen van chocolade, hazelnoot en een vleugje vanille.

Meerdere verzendadressen?
Bestel de gewenste boxen in één keer in de webshop en lever direct via info@verwenboxen.nl de benodigde informatie aan. Bij afrekenen mag het verzendadres gelijk blijven aan het factuuradres. Het is dus niet nodig om hier een verzendadres in te voeren. Let op! Vermeld in het opmerkingenveld dat de adressen per mail verzonden worden.

Benodigde gegevens
Alle informatie mag verwerkt worden in het aanleverbestand van Verwenboxen. Hierin is benodigd: de verzendadressen, variatie (indien van toepassing) en boodschap voor op de kaartjes aan.

Over Tomeij Koffie Amsterdam
Ik ben Gerben, ruim 15 jaar werkzaam in koffie en nu trots op mijn eigen koffie! Tomeij Koffie Amsterdam staat voor (h)eerlijke koffie afgestemd voor de koffiemachine thuis!

Mijn passie heb ik geprobeerd te vangen in Tomeij Koffie Amsterdam. Vaak worden koffies getest op de mooiste en grootste horecamachines. Het grote verschil met mijn melanges is dat deze zijn samengesteld voor de machines die jij en ik thuis hebben! Door mijn technische achtergrond weet ik dat deze machines anders werken. Ik vind het erg belangrijk dat mijn koffies thuis optimaal tot hun recht kunnen komen. Mijn koffies zijn gemelangeerd met 3 tot 5 soorten koffiebonen. Op deze manier heb ik voor jou als Thuisbarista de 3 smaken Casa, Villa en Palazzo samengesteld Beleef Tomeij Koffie Amsterdam!

Over Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door “alle boxen” of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!