Het gemak van Verwenboxen Zakelijk   

Verwenboxen is het platform met het landelijke aanbod van alle type cadeau- en verwenboxen.nl. Zowel de bekende boxen als lokale diamantjes. Alle tarieven zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en BTW, er zijn geen bijkomende kosten. Elke week worden nieuwe boxen uit alle categorieën toegevoegd en alle huidige boxen geperfectioneerd. Het doel van Verwenboxen: gemakkelijk gelukkige ontvangers blij maken met de meest leuke, originele en/of heerlijke verwenboxen.  

 

Voor onze zakelijke klanten kunnen we daarnaast inspelen in alle facetten op het gebied van verrassen en genieten. Zo kunnen medewerkers en relaties met een paar drukken op de knop hun borrelpakket ontvangen voor de geplande Zoom-meeting, prijzen voor de online-bingo en met zorg samengestelde wijnpakketten verzonden worden naar jullie relaties. Met begeleiding van handgeschreven kaartjes tot drukwerk & branded goodsDe gemakken van Verwenboxen via het aanleverbestand 

 

VERJAARDAGSSERVICE 
(Automatisch verzonden boxen) 

Verwenboxen zorgt met de verjaardagsservice ervoor dat geen enkele verjaardag vergeten wordt! Kies uit één of verschillende boxen op www.verwenboxen.nl of een digitale gift-voucher en lever in één lijst alle verjaardagen (Geboortedata), adressen en persoonlijke boodschappen aan. Plan daarbij een jaar lang vooruit of verstuur je verrassing naar meerdere ontvangers tegelijk. De cadeaus worden 2 tot 3 dagen van tevoren  verzonden, zodat deze op tijd binnen is voor de verjaardag. 

De verjaardagsservice voor bedrijven: tijdelijk €0,00 p.j. 
Optioneel: Speciale jaartallen (b.v. jubilea of tientallen): tijdelijk €0,00 p.j. 

Staffel mogelijkheden 
Bij 150 boxen (van één soort) - Bedrukt kaartje met één ontwerp (4/4 - Full Color) - €0,00 
Bij 100 boxen – Sticker op verzenddoos - Vanaf €0,75 
Bij 1000 boxen – Meer drukwerk mogelijkheden - Op aanvraag 
Bij EU- & Wereldzendingen - Op aanvraag 

  

Facturatie (per Ideal, creditcard of binnen 14 dagen op factuur) 

0 - 50 | Niet mogelijk 

50 - 100 | kwartaal / jaarlijks 

100- 500 | Maandelijks / kwartaal / jaarlijks 

500 - 1000 | Maandelijks / kwartaal / jaarlijks 

1000+ | Maandelijks / kwartaal / jaarlijks 

   

 

Kerst- & themaboxen 
Van Pasen tot Actuele inhakers 

Met inhakers of feestdagen je medewerkers of relaties een extra blijk van waardering geven? Daar zijn de themaboxen van Verwenboxen uitermate geschikt voor. Van Koningsdag tot de Nationale secretaressedag en het jaar eindigend met de eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Verwenboxen vult het aanbod gedurende het jaar constand aan, om zo alle tijd te kunnen nemen voor het personaliseren en inrichten van de pakketten. De visie van ieder bedrijf evenals de samenstelling van medewerkers en relaties verschilt bij ieder bedrijf. Daarom vind je bij Verwenboxen passende geschenken in elke prijsrange, van duurzame tot mannenboxen, van zoetigheid tot kleurrijk. Neem alvast een kijkje in de kerstcategorie. 

 

Losse & Bulk-bestellingen 
Met 1 mail en 1 Excellijst makkelijk op factuur 

Het uitzoeken van een uniek cadeau of presentje, passend bij jouw medewerker of relatie kan al een hele opgave zijn. Daarom hebben we hem bij Verwenboxen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Vind per categorie boxen leveranciers uit heel Nederland. Bij Verwenboxen heb je een divers aanbod van lokale en bekende merken in je broekzak. 

Bestel per mail of via de website de gewenste box. Via het Excelbestand kunnen er in 1x bestellingen van 5 – 25.000 boxen verwerkt worden en verzonden naar de opgegeven huis- en kantooradressen. Liever de boxen zelf uitdelen? Laat deze dan bezorgen op de gewenste locaties. 

Vanaf 25 boxen zijn er ook personalisatie mogelijkheden op aanvraag mogelijk. Van bedrukte wenskaarten in eigen ontwerp, tot bedrukte sleeves om brievenbusdoosjes, stickers op producten of net zover dat de behoefte gaat. 

Heb je een specifieke zoekopdracht of wil je hulp bij het uitzoeken? Neem dan contact op met een van onze specialisten.   

 

Relatiegeschenken 

Een relatiegeschenk ter bedankje, een hart onder de riem of juist als felicitatie. Verwenboxen biedt voor elke relatie een perfecte box met keus uit zowel lokaal als bekend aanbod in geschenken. Op Verwenboxen zit je niet vast aan minimumaantallen, maar kan elke box per stuk besteld en verzonden worden. Bestel makkelijk via de webshop op factuur, of plan met 1 Excelbestand je relatiegeschenken makkelijk in. Geef aan welke box, naar welk adres mag. Op de geplande geefmomenten wordt de juiste box bij jouw gewaardeerde relatie bezorgd. 

 

Klachtenafhandeling 

Fouten maken is menselijk, maar klanten onthouden altijd hoe een klacht afgehandeld wordt. Met een goede klachtenafhandeling kan een negatieve ervaring alsnog in een positieve veranderd worden. Een unieke manier van omgaan met klachten is door bovenop de oplossing je klanten een presentje te sturen ter goedmaker.   

Via Verwenboxen kan dit makkelijk op rekening door middel van een verzamelfactuur. Geef gemakkelijk het adres en berichtje door, en Verwenboxen regelt het verder. Maak nu kennis met jullie persoonlijke accountmanager voor een zorgeloze afhandeling en tevreden klanten.