Verwenboxen.nl | Het totaalaanbod in cadeau- en verwenboxen

Gemak is de basis van verwenboxen.nl. De ambitie van verwenboxen.nl is namelijk om een platform te zijn waar Nederlanders gemakkelijk hun cadeau- of verwenbox kunnen bestellen. Het is daardoor niet meer noodzakelijk om je suf te zoeken op het internet naar het perfecte cadeau.
Door constant te vernieuwen zorgt verwenboxen.nl, samen met zijn partners, dat altijd een passende cadeau- of verwenbox te vinden is op het platform. De boxen worden aangeboden door trotse ondernemers welke hun bedrijf graag tonen aan het Nederlandse publiek.

Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je besteld en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo gemakkelijk!

Wie zijn we?
Het team bestaat momenteel uit drie personen. Mike, Janique en Jelle. We zijn bereikbaar voor alle vragen en helpen je graag om het perfecte cadeautje uit te zoeken!

Hoe is Verwenboxen ontstaan? 
Verwenboxen is ontstaan door een lange wandeling van twee enthousiastelingen, namelijk Janique en Mike. Wij hebben beiden een achtergrond in de evenementenbranche, maar zochten vanwege de Corona-crisis een nieuw project om onze energie in kwijt te kunnen. 

Wij kwamen op het idee dat een platform om cadeauboxen te vergelijken wel heel makkelijk zou zijn. We zijn beiden geen ster in het gehele internet afstruinen voor een cadeautje. Van het een kwam het ander, en zie hier! Verwenboxen.nl. Het platform voor de leukste cadeau- en verwenboxen. 

Hoe werkt het?
Op de website vind je producten van ondernemers gevestigd in Nederland. Vanuit Verwenboxen bieden wij deze ondernemers een extra verkoopkanaal en bieden we jou als klant een verzamelplatform met mooie producten. Je plaatst dan ook de bestelling bij ons, wij zetten dit door naar desbetreffende partner en zij verzorgen de verzending! 

Wie zijn deze partners? Onze partners zijn zowel grote als kleine ondernemers met een liefde voor hetgeen wat ze doen. Bij ieder product is te vinden wie desbetreffende partner is en kan je ook wat meer informatie over ze vinden! 

Bij vragen of klachten vragen we altijd om contact op te nemen met Verwenboxen. Wij staan je graag te woord en nemen contact voor je op met de partner wanneer nodig.