JOLIE SPECIAL FLOWER MOMENTS - Geef je juf of meester een dikke knuffel!

Brievenbuscadeautje Bedankt lieve juf/meester!
De juf/meester is een TOPPER! Want wát een jaar was dit! En wat was het fijn om weer écht naar school te mogen. Geef je juf of meester een dikke knuffel (op afstand) met dit superlieve cadeautje om hem of haar te bedanken voor het afgelopen jaar. Of gewoon zomaar omdat je super blij met hem of haar bent! - Twee chocolade hartjes, gemaakt van ambachtelijke chocolade, in een luxe doosje met de tekst 'Hartelijk bedankt'. - Een droogbloemenboeketje in kleuren naar keuze. Je kunt kiezen uit perzikkleuren in combinatie met naturel tinten OF wit met grijze tinten. De droogbloemen blijven voor altijd mooi, een blijvende herinnering dus! -Een speciale kaart met een zakje met bloemenzaadjes. Op de kaart staat de tekst 'Bedankt juf dat je mij liet groeien & bloeien.' of 'Bedankt meester dat je mij liet groeien & bloeien.' Op de achterkant van de kaart schrijven we jouw persoonlijke boodschap..

  • Boeketje is gemaakt van droogbloemen met een oneindige houdbaarheid.
  • Product verzending: Dit product wordt verstuurd in een brievenbuspakketje. Wij verpakken het product zeer zorgvuldig zodat het onbeschadigd bezorgd wordt.

Let op! De samenstelling van het droogbloemenboeket kan afwijken van de foto's door ons wisselende assortiment. We maken altijd een bijpassend droogbloemenboeket!

Meerdere verzendadressen?
Bestel de gewenste boxen in 1 keer in de webshop en lever direct via info@verwenboxen.nl de benodigde informatie aan. Bij afrekenen mag het verzendadres gelijk blijven aan het factuuradres. Het is dus niet nodig om hier een verzendadres in te voeren. Let op! Vermeld in het opmerkingenveld dat de adressen per mail verzonden worden.

Benodigde gegevens
Alle informatie mag verwerkt worden in het aanleverbestand van Verwenboxen. Hierin is benodigd: de verzendadressen, variatie (indien van toepassing) en boodschap voor op de kaartjes aan.

Over Jolie Special Flower Moments
Jolie special flower moments... voor alle speciale bloem momenten! Wij zijn een online winkel in handgemaakte lifestyle producten, woonaccessoires en hele leuke cadeautjes! Onze producten worden gemaakt van prachtige bloemen en natuurlijke materialen. Met oog voor detail, liefde en passie creëren wij unieke items voor jou! Altijd persoonlijk en uniek en met zorg samengesteld!

Over Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door “alle boxen” of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!