MAN-BOX - De ideale verwenbox voor oudjaar!

Wil jij een champagne cadeau laten bezorgen? Dit kan nu in een hele grote Man-Box inclusief breekijzer. Deze Man-Box is namelijk de XL variant van de originele waardoor de grote champagne fles er makkelijk in kan. Heb je iets te vieren? Dan hoort hier altijd champagne bij. Naast de champagne zit er ook 2 flutes in om direct te toasten! Bij de toast hoort ook een snack en deze Bites We Love is een echte feel good snack. Wist je dat deze ook nog eens verantwoord zijn? Ze bevatten namelijk minder vetten, suikers en zout. Iets wat minder verantwoord is maar wel heel lekker is de handgemaakte chocolade reep. Deze pyramide chocolade reep is gemaakt van de beste Belgische chocolade, en dat proef je.

Liever 4 glazen erbij? Kies dan voor de variant met de 4 flutes.

Champagne Cadeau versturen

Deze Champagne cadeaubox leveren we gratis door heel Nederland! Stuur hem als verjaardagcadeau of als huwelijkscadeau. Is er net een baby geboren? Dat moet ook groots gevierd worden. Ben je een zakelijke klant? Dan sturen we deze box naar al jouw relaties of werknemers. Wist je dat je de box kan personaliseren? Door er het Man-Box kaartje bij te doen weet de ontvanger van wie hij deze champagne cadeaubox heeft gekregen. Er is ook de mogelijkheid om het breekijzer te personaliseren met de naam van de ontvanger of de naam van het bedrijf. Als laatste heb je ook nog de keuze om de box af te laten toppen met confetti. Zo wordt het openen van de Man-Box helemaal een feestje.

Wacht niet langer, naar wie mogen wij dit champagne cadeau versturen?

Meerdere verzendadressen?
Bestel de gewenste boxen in een keer in de webshop en lever direct via info@verwenboxen.nl de benodigde informatie aan. Bij afrekenen mag het verzendadres gelijk blijven aan het factuuradres. Het is dus niet nodig om hier een verzendadres in te voeren. Let op! Vermeld in het opmerkingenveld dat de adressen per mail verzonden worden. 

Het gemak van Verwenboxen 
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen. 

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn! 

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door alle boxen of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!