BIER VAN EIGEN BODEM - Ontdek de beste speciaalbieren uit heel Nederland!

Dit is een selectie van de beste lokale speciaalbieren uit heel Nederland. In dit pakket vind je geen grote bekende merken maar lokale exclusieve bieren van eigen bodem. Ambachtelijk met de hand gebrouwen speciaalbier uit kleinschalige stadsbrouwerijen! De pakketten zijn samengesteld op diversiteit in smaak en locatie van de bieren, zo beleef je het bierpakket als een reis door de Nederlandse speciaalbier wereld.

Inclusief 

12 ambachtelijke lokale bieren van Nederlandse bodem

Boekje met beschrijving en drinktips van alle bieren

Diverse prijswinnende bieren

"Biervaneigenbodem" opener met magneet

Bieren

Naam Stad Soort Alc.
Davo Surf Ale Deventer American Wheat Ale 6,4%

Vandeoirspriong Amber

Oirschot Amber 5,7%
Vandestreek De Wit Utrecht Witbier 8,5%
Gouveneur Blond Maasstricht Blond 6,5%
Eiber Achter de Duinen Den Haag American Wheat Ale 4,5%
Baxbier Rokkenjager Groningen Lentebok 6,5%
Waterland Marker Maagd Monnicken Witbier 5,0%
Brouwerij de Kip Kiplekker Ossenisse Blond 6,5%
De Koperen Kat D-AL-G Delft Algenbier 5,5%
Maallust Pauperspelt Veenhuizen Speltbier 5,5%
Oersoep Hopfather Nijmegen Session IPA 4,9%
Christoffel Weizen-IPA Roermond Weizen-IPA 8,6% 

 

Over Biervaneigenbodem
Wij zijn Wouter en Marnix, twee broers uit Vlaardingen. Al sinds onze eerste slok zijn wij echte bierliefhebbers. Wij waren zeer benieuwd naar speciaalbieren uit de omgeving en na een aantal ambachtelijke brouwerijen bezocht te hebben en exclusieve speciaalbieren geproefd te hebben ging er een wereld voor ons open. Bieren die met de hand gebrouwen worden vanuit pure passie in kleinschalige brouwerijen, en dat proef je!

Omdat wij deze beleving graag wilden delen bedachten wij "Biervaneigenbodem", om deze brouwerijen landelijk op de kaart te zetten. Zodat iedereen in Nederland deze prachtige speciaalbieren kan beleven. Bij onze pakketten zit een boekje met beschrijvingen en achtergrondverhalen van alle speciaalbieren en de brouwerijen waar ze vandaan komen, want in onze pakketten zitten alleen maar bieren met een verhaal.

Biervaneigenbodem is ook nog eens een heel duurzaam concept omdat wij alle bieren uit eigen land halen en zo een hoop transport over de hele wereld besparen! Ook werken wij samen met een aantal leerbedrijven die mensen met een mindere kans op de arbeidsmarkt helpen om hier hun plekje in te vinden. Wat Biervaneigenbodem ook uniek maakt is dat wij onze bieren verpakken in een mooie kadoverpakking zodat het ook leuk is om aan iemand kado te doen of natuurlijk aan jezelf. Omdat wij zo duurzaam mogelijk willen zijn verpakken wij de kadopakketten expres niet in plastic folie en recyclen wij alle dozen die we binnen krijgen tot vakverdelingen voor in de pakketten. Als kadootje van ons en van de brouwerijen zit er bij ieder pakket een GRATIS "Biervaneigenbodem" opener en een paar bierviltjes van onze brouwers.

Het gemak van Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!