Een perfect verjaardags cadeau voor jouw vrienden en familie vind je bij Verwenboxen!

Verjaardagen. Iedereen heeft er één en ieder jaar is het weer een speciale gelegenheid waarop we stilstaan bij het ouder worden van al onze lieve vrienden en familie. En geen verjaardag is compleet zonder een uniek verjaardags cadeau. Echter is het vinden van een uniek verjaardagscadeaus soms een uitdaging. Want wat geef je iemand die al alles heeft? Maak in dat geval kennis met Verwenboxen, want wij hebben verjaardag cadeaus die leuk, uniek en origineel zijn voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast bespreken we waarom een verjaardags cadeau zo belangrijk is en waarom je jouw volgende cadeau absoluut bij Verwenboxen moet halen.

Waar moet een typisch verjaardagscadeau aan voldoen?

Het kiezen van een verjaardagscadeau kan soms overweldigend zijn, vooral als je de persoon goed wilt verrassen. Of je nu een cadeau voor een man of een vrouw zoekt, er zijn enkele belangrijke punten waaraan een typisch verjaardagscadeau moet voldoen. Hoe origineel je cadeau ook mag zijn, je wilt wel dat deze geassocieerd wordt met een verjaardag, toch?

Hierbij vier punten waarvan wij vinden dat een verjaardags cadeau aan moet voldoen, namelijk:

1. Persoonlijk

Het cadeau moet passen bij de interesses, hobby's of persoonlijke voorkeuren van de jarige. Denk hierbij aan een boek van een favoriete auteur, een sieraad die zijn of haar stijl weerspiegelt of een gadget waar ze al lang naar verlangen. Bovendien kan je persoonlijk ook anders interpreteren. Je kan namelijk ook zijn of haar verjaardagscadeau personaliseren door een handgeschreven kaart toe te voegen of zelf een cadeau samen te stellen, zoals bij onze breekbox

2. Uniek

Probeer iets te vinden dat origineel en anders is dan de gebruikelijke cadeaus. Je wilt natuurlijk niet aankomen met een cadeau waar de ontvanger van weet wat het gaat zijn. Wanneer je met een origineel cadeau en uniek verjaardag cadeau komt aanzetten, laat dit zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te vinden. Denk aan een gepersonaliseerd cadeau met hun naam of een unieke ervaring zoals een ballonvaart of een kookworkshop.  

3. Nuttig

Een goed verjaardagscadeau is vaak naast persoonlijk en uniek, ook praktisch en nuttig. Denk aan iets dat de jarige in het dagelijks leven kan gebruiken, zoals een mooie scheerset, een stijlvolle laptoptas, ondergoed of een set aan droogbloemen en kaarsen. Kortom, cadeaus waar je ook na je verjaardag echt iets aan hebt. Op Verwenboxen hebben wij trouwens een enorm assortiment aan leuke cadeaus die hieraan voldoen. Mocht je al een kijkje willen nemen in onze webshop, klik dan hier.

4. Emotioneel

Punt 4 is misschien wel het belangrijkste punt van deze lijst. Wanneer je een verjaardags cadeau geeft, wil je namelijk dat het cadeau emotie oproept. Het moet een glimlach op het gezicht van de jarige toveren en warme gevoelens van waardering en liefde overbrengen.


Voldoet jouw volgende verjaardags cadeau aan alle bovenstaande punten? Mooi, want dan heb je hét perfecte cadeau te pakken en ben jij ‘birthday-proof’. 

Waarom is een verjaardagscadeau zo belangrijk?

Een verjaardagscadeau is zoveel meer dan alleen een materieel object. Het is een blijk van waardering, liefde en zorgzaamheid. Alles voor de jarige job in kwestie. Maar waarom is een verjaardagscadeau zo belangrijk dan?...


Vier het leven: Een verjaardag is de enige dag dat jij officieel stil staat bij jouw leven/levensjaar. Een cadeau laat zien dat je de persoon waardeert en blij bent dat hij of zij in je leven is. 


Versterking van relaties: Het geven van een cadeau versterkt de band tussen jou en de jarige. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan hun behoeften, interesses en verlangens. Daarom is het ook wel leuk om een cadeau te geven waar jullie beiden lol aan gaan beleven. Heb je al trouwens onze breekbox ontdekt? Deze geef je aan de jarige om vervolgens open te breken. Dit gaat niet zonder slag of stoot, waardoor dit gegarandeerd een leuke herinnering voor jullie beiden gaat opleveren.

Lees ons artikelBreekbox: Geef een onvergetelijke herinnering cadeau als je meer wilt weten over onze eigen Breekbox.

Wees dankbaar: Een verjaardagscadeau is een prachtige manier om dankbaarheid te tonen voor de aanwezigheid van de jarige in je leven. Het laat zien dat je de (positieve) impact waardeert die de persoon heeft gehad op jou als persoon en dat je blij bent met de vriendschap, liefde of relatie die je met hen hebt.

Waarom Verwenboxen de beste keuze is voor jouw volgende verjaardag cadeaus?

Als je op zoek bent naar perfecte verjaardag cadeaus, is Verwenboxen de ideale plek om te winkelen en hier is waarom:

Geweldig assortiment aan verjaardag cadeaus

Bij Verwenboxen hebben wij een geweldig assortiment super leuke verjaardagscadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een luxe verzorgingsset, een heerlijke chocoladebox of een gepersonaliseerd geschenk, je vindt het allemaal bij Verwenboxen. Wat denk je van de volgende 3 topcadeaus?

    1. Cadeaupakket Thanks: bedank iemand via een cadeautje die volledig gebrand is om te laten weten dat je diegene wilt bedanken.

    2. Theepakket Je Bent Goud Waard: ga van bedanken naar iemands leven vieren, want wanneer je dit pakket krijgt betekent dat maar één ding. Deze persoon is (je kan het antwoord wel raden) goud waard.

    3. Wijn Tubes - Wijn Proeverij: Bij Verwenboxen hebben wij al meerdere malen dit cadeau zelf weggeven. Wist je dat deze wijn proeverij gewoon door de brievenbus heen kan? Dat betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het cadeau aan te nemen. Kortom, je geeft naast een wijn proeverij ook een verrassing wanneer iemand thuiskomt.

Een verjaardagscadeau is een geweldige manier om jouw liefde en waardering te tonen aan de jarige. Het moet persoonlijk, uniek, nuttig en emotioneel zijn. Verwenboxen is daarmee de perfecte cadeau webshop voor jouw volgende verjaardagscadeau.

Met een geweldig assortiment aan verjaardag cadeaus en de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen, is Verwenboxen de webshop om verjaardags cadeaus uit te kiezen.

Bezoek vandaag nog onze shop en maak van de volgende verjaardag onvergetelijk.

BreekboxCadeauCadeausChocoladeThanksTheepakketTubesVerjaardagsVerjaardagscadeauWijnWijntubes