Breekbox: Geef een onvergetelijke herinnering cadeau

Een origineel, uniek en ook nog leuk cadeau vinden, is lastig en wij bij Verwenboxen weten daar alles van! Onze originele cadeaupakketten waren daarmee al een goede oplossing voor dit probleem, maar nu hebben wij toch wel iets héél speciaals, namelijk Breekbox! Met een Breekbox van Verwenboxen geef je naast een fysiek cadeau tegelijkertijd een onvergetelijke herinnering. Daarmee is dit cadeau niet te vergelijken met iets anders, maar wat is eigenlijk een Breekbox?

 

Wat is een Breekbox?

Een Breekbox is een houten cadeaubox die opengebroken dient te worden met het meegeleverde breekijzer. De deksel van de Breekbox zit stevig vast, waardoor het openbreken vaak gepaard gaat met pijn en moeite. Maar eenmaal opengebroken ontstaat er een prachtig moment van ontlading en totale bevrediging. De box is eindelijk open en nu is de beloning hetgeen wat er in de box zit.

Waarom het leuk is om een Breekbox te geven, zit hem voornamelijk is de totale belevenis ervan. Vanaf het moment dat je de box cadeau geeft, ontstaat er al spanning. De krijger van dit cadeau heeft namelijk geen idee wat erin zit en daarmee is de verrassing des te groter. Uit ervaring weten wij ook hoe leuk om deze box open te breken. Het is een uitdaging, want gaat het lukken om de box open te breken?

Wat het nog leuker maakt, is wanneer omstanders meekijken, want dit voert gelijk de druk op. Gaat het hem of haar lukken om onder een minuut de box open te breken? Waarom duurt het nou zo lang? We willen naar huis, schiet een op! Je voelt waarschijnlijk zelf al aan wat voor grappige scenario’s het openbreken kan opleveren. Eenmaal opengebroken, rest ons natuurlijk de volgende vraag; wat zit er in een Breekbox?

Wat zit er in een Breekbox?


Op verwenboxen.nl hebben wij verschillende varianten van de Breekbox. Met varianten bedoelen wij zowel de vorm van de box, als de inhoud ervan. Qua vormen hanteren wij nu de vierkante Breekbox en de langwerpige Breekbox. Beide varianten zijn zowel gevuld met leuke gifts als inhoudsloos (oftewel je moet deze zelf vullen) te bestellen.

Hieronder hebben wij onze Top 5 van de best lopende Breekboxen samengesteld, zodat je direct kan kiezen welke variant jouw het leukste lijkt:

1. Pathé Thuis Filmpakket

Het Pathé Thuis Filmpakket is absoluut een favoriet, zowel bij onze bezoekers als binnen het Verwenboxen-team. Want laten we eerlijk zijn, iedereen houdt wel van een goede film kijken! Daarnaast zitten er in deze Breekbox enorm veel lekkere snacks, zodat de ontvanger van dit waanzinnige cadeau helemaal voorzien is voor een avondje film kijken. Ook maakt de Pathé Thuis cadeaukaart het een ieder gemakkelijk om haar/zijn eigen film uit te kiezen. Zo geef je nooit een verkeerd cadeau met een Pathé Thuis Filmpakket!

Breekbox Film Pathe Thuis


Wat trouwens ook tof is, is dat deze Pathé Thuis Breekbox uit te breiden is met extra snacks, Pathé Thuisvouchers, wijn, confetti en nog veel meer. Dat maakt deze filmbox nog leuker om te geven als cadeau. Mocht je het liever het gelijk groots willen aanpakken, stellen we voor om te kiezen voor de Familie Size Pathe Thuis Filmpakket - Breekbox XL Editie (klik op de link om dit product te bekijken).

2. Tubes Wijnproeverij - Breekbox

Wie had ooit gedacht dat het openbreken van een box een culinair hoogtepuntje zou opleveren? Met deze Tubes Wijnproeverij van Breekbox geef je precies dat! In deze box tref je verschillende tubes rode en witte wijn plus rosé. De wijnen zijn afkomstige van Domaine de Rombeau, wat ons direct meeneemt naar de Franse wijngaardes. De wijnen die je in deze box aantreft, zijn:

  • 4x Domaine de Rombeau - IGP Chardonnay - Grand Vin du Roussillon
  • 4x Domaine de Rombeau - AOP Côtes du Roussillon - Grand Vin du Roussillo
  • 4x Domaine de Rombeau - IGP Côtes Catalanes - Grand Vin du Roussillon 
Breekbox Tube Wijn


In een wereld waar cadeaus steeds vaker voorspelbaar en alledaags worden, is deze tubes wijnproeverij Breekbox de uitkomst om weer op te vallen. Na het openbreken van de deksel op brute wijze is hoogtijd voor iets verfijnd. Want pijn is (niet) fijn, maar altijd leuker met wijn.

 

3. XXL Nutrition - Breekbox Origineel

Wil jij een fanatieke sporter verrassen of iemand een cadeau geven die net dat extra zetje nodig heeft om de sportschool in te gaan? Aan wie jij ook deze box wilt geven, de XXL Nutrition - Breekbox Origineel is de uitkomst voor iedere sportliefhebber. Deze box zit boordevol met onmisbare items, die elke sportervaring naar het volgende niveau tilt. Bovendien geef je eigenlijk al een workout cadeau door de gegeven box te laten openbreken.

In deze sportieve Breekbox tref je verschillende energiedranken, whey (eiwitpoeder), proteïnenrepen, een XXL Nutrion trainingsschrift plus branded bidons. Is deze box net iets té stoer voor degene die de Breekbox krijgt? Kijk dan ook eens naar onze roze-variant, want de kans is groot dat deze wel perfect is voor jouw ontvanger.

XXL Nutrition box


De originele XXL Nutrion box is bovendien leuk om te geven, maar uiteraard is er altijd baas boven baas. Speciaal voor de krachtpatsers onder ons hebben wij de XXL Nutrition - Breekbox XL. Net wat groter, net wat stoerder, net wat meer gevuld. Oftewel het cadeau voor iemand die leeft voor het sporten.

4. Mannen Verzorging Cadeaubox

Niet iedereen zit te wachten om gemotiveerd te worden om te sporten, maar wat geef je dan anders? Nu richten wij voor de volgende Breekbox ons speciaal tot de mannen, want wij hebben hier toch wel een andere favoriet te pakken. Onze Mannen Verzorging Cadeaubox is namelijk altijd goed, handig en top om te krijgen.

Mannen verzorgingbox


Jouw vent wordt met deze box op en top verwend. Van een gezichtsmakers, scheerset, verschillende zepen en nog veel meer. Een compleet pakket aan mannen verzorgingsproducten, waar hij wel weer een tijdje mee kan doen. Bovendien kan je ook deze box (net zoals onze andere boxen) verrijken met extra items. Beperk je niet alleen tot de producten van deze mannen verzorging cadeaubox, maar kies ook voor bijvoorbeeld extra tubes wijn, snacks en wellicht een Pathé Thuis Giftvoucher.

Ook is het mogelijk bij alle boxen van Breekbox een gepersonaliseerde kaart toe te voegen. Op onze ‘Je Bent Een Topper, Man’-kaartjes voeg je gemakkelijk en snel een persoonlijke boodschap toe aan jouw bestelling. Daarmee weet je zeker dat hij jouw volgende cadeau niet vergeet.

5. DIY Breekbox

Misschien heb je geen idee wat deze DIY box inhoud, maar dat is ook precies wat het is, namelijk een Breekbox zonder inhoud. Een DIY Breekbox is geen merk, maar slaat op de Engelse benaming ‘Do It Yourself’ (oftewel Doe-Het-Zelf). Het betreft een lege cadeaubox, zodat jij zelf een leuke inhoud kan verzinnen hiervoor. Misschien heb jij wel een cadeau in je hoofd wat je leuk vindt om te geven, maar niet op onze website te vinden is. Geen probleem, want deze DIY boxen van Breekbox zijn hiervoor dé oplossing.

DIY breekbox


Deze boxen worden net zoals alle andere boxen geleverd met breekijzer en persoonlijk kaartje. Echter krijg je bij deze box ook de nagels meegeleverd om de Breekbox dicht te nagelen. Op dit moment hebben wij twee verschillende DIY boxen van Breekbox in het assortiment, namelijk de originele vierkante variant en de langwerpige iets chiquere variant. Voor welke variant ga jij kiezen?

 

Personaliseer en maak jouw Breekbox echt uniek

Wil je jouw Breekbox origineler maken? Personaliseer deze dan en maak jouw Breekbox echt uniek. Dit kan doormiddel van ons meegeleverde kaartje. Bij het bestellen van jouw box naar keuze kan je een tekst invoeren die op de kaart moet komen. Bovendien kan je ook kiezen wanneer jouw box wordt verzonden. Let op: kies altijd een dag (met uitzondering van het weekend en feestdagen) voordat je wilt dat jouw box aankomst. Het gaat namelijk om een verzenddatum en niet de bezorgdatum. Zo kan jouw box op het juiste moment aankomen voor iemands verjaardag, trouwdag of andere speciale dag.

Gun iemand een onvergetelijk cadeau

In een tijd waarin materiële cadeaus vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd, is de Breekbox een frisse en nieuwe kijk hierop. Het gaat niet alleen om de inhoud, maar om te totale belevenis. Geef niet alleen een cadeau, maar een onvergetelijke herinnering. Want zeg nou eerlijk, zou jijzelf snel vergeten wanneer jouw deze uitdaging wordt opgelegd? Precies!

Bekijk onze totale assortiment aan boxen van Breekbox via deze link. Alvast veel succes gewenst aan degene binnen jouw kring die de box moet openbreken en jij veel plezier!
Breekbox