ONGEWOON KADO - Wie verdiend deze "BIG HUG"?

Een dikke knuffel

Een superleuk brievenbuskado voor als je iemand gewoon een dikke knuffel wilt geven. Ideaal voor Moederdag, een verjaardag, om iemand op te vrolijken of gewoon zomaar....

  • Roses are Pink Theemix - Deze rooibos theemix is ontspannend en rustgevend. De perfecte mix voor het slapengaan of om even bij te komen van een drukke dag. Sit back and relax!

* Ingrediënten: Rooibos, groene rooibos, lavendel, rozenblaadjes, citroenmelisse, appelbes & korenbloem
* 100% natuurlijk
* Suikervrij en zonder kunstmatige aroma’s

  • Geurtheelichten - Gemaakt van sojawas met katoenen lont en natuurlijke oliën van topkwaliteit.

* Geur: Lavendel
* Brandtijd: 5 uur
* Handgemaakt
* Zonder synthetische of giftige stoffen
* Inclusief 3 glazen theelichthouders

  • Lavendelzeep - De geur van deze heerlijke lavendelzeep is volledig afkomstig van essentiële olie van echte lavendel. Olijfoliezeep met extra kokosolie voor een rijker schuim, hydrateert en voedt de huid.

    - Handgemaakt 
    - 100% natuurlijke ingrediënten uit de Bloemenriviera in Italië
    - Geschikt voor veganisten en palmolievrij
     
  • "Ontmoet de makers" boekje met de verhalen achter onze producten en een heerlijke ijsthee recept.

Dit kado wordt geleverd in een witte A5 brievenbus verzenddoos (zonder een luxe giftbox). Het is ideaal om direct naar de ontvanger te sturen.

_Wenskaarten
Voeg één van onze exclusieve wenskaarten (met envelop) aan je kado toe om een persoonlijke boodschap door te geven. Je boodschap wordt letterlijk overgenomen dus vergeet niet je eigen naam!

Over Ongewoon Kado
ONGEWOON KADO is een cadeauboetiek die is gespecialiseerd in luxe geschenkdozen voor speciale gelegenheden. We hebben een scala aan unieke merken die niet overal te koop zijn. Voor bruiloften, als kraamcadeau, als bedankje of voor verjaardagen, of gewoon: zomaar! Zo kun je toch een persoonlijk cadeau met verrassende inhoud geven aan een lieve vriendin of familielid zonder al te veel moeite!

Over Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door alle of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!