MANNENBOX - Maak je eigen thuisbioscoop!

Soms weet je gewoon echt niet wat je iemand cadeau moet geven. Omdat hij of zij niets weet te vragen of omdat je diegene niet zo goed kent. Dan kun je het beste voor iets veiligs kiezen wat wél origineel is: een filmpakket. Dit cadeaupakket is ALTIJD goed!

Bijna iedereen vind het leuk om een film te kijken, helemaal als je hem/haar vertelt dat hij daarvoor de deur niet eens uit hoeft. Met het filmpakket kijk je thuis, gewoon op de bank, naar je favoriete film. Je kiest heel eenvoudig één film uit de volledige collectie van Pathé Thuis.

Inhoud

  • Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)
  • Kies zelf twee drankjes! Drankkeuzes: 2x Coca-Cola (20cl) óf 2x Ice Tea Green Fuze Tea (20cl) óf 2x Craft Pilsner bier (25cl) óf 2x Wijn (25cl) óf  1x bier en 1x wijn (25cl) 
  • 2x Popcorn (18gr)
  • Popcorn bakje (karton)
  • Verpakking: Filmpakket verpakking (karton)


Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)
Met de Pathé Thuis Filmvoucher kun je een film kijken op je TV, smartphone, laptop of tablet. De voucher bevat een code die inwisselbaar is via de website/app van Pathé Thuis. Met deze filmvoucher kijk je één film naar keuze. Daarbij kun je kiezen uit de volledige collectie van Pathé Thuis, dus ook de nieuwste films!
Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Het filmaanbod is heel divers: voor mannen, vrouwen en het hele gezin. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De ontvanger kan dus kiezen voor een mannenavond of een filmavond met het hele gezin!


Popcorn en bier, wijn of cola
Een filmpakket is pas echt compleet met popcorn en wat lekkers te drinken, zoals een biertje of Coca-Cola. Dus dat hebben we geregeld!
De popcorn van Jimmy’s is zo lekker, dat de zakjes zoute popcorn het einde van de film waarschijnlijk niet gaan halen. Om de dorst te lessen komen twee exclusieve Belgische Pilsners (bier) wel van pas. Zet ze wel even koud voordat je ze opdrinkt, dan smaken de biertjes extra lekker! Als alternatief kun je ook kiezen voor twee flesjes Coca-Cola, Rode wijn of een combinatie van wijn en bier. Maak jouw keuze onder de kop “Kies jouw drankjes” op deze productpagina.


Zoek je een Vegan optie?
Als je kiest voor een filmpakket met Coca-cola, dan is jouw pakket helemaal Vegan. Zowel de Coca-cola als de popcorn zijn namelijk veganistisch. Daarnaast is de popcorn glutenvrij, lactose vrij, soja vrij en GMO vrij.

 

Over Mannenbox
Mannenbox heeft een geloof: een cadeau geven moet leuk zijn. Bij ons staat originaliteit voorop.

Dag in en dag uit zijn wij op zoek naar de leukste cadeaus. Maar wij zoeken niet alleen naar cadeaus, wij bedenken ze vaak zelf. Hoewel 90% van de ideeën tussentijds strandt, geeft het altijd een enorme kick als we dat ene cadeau wat op de markt kunnen brengen. Of het nu gaat om een filmpakket wat voor iedereen leuk is, of iets specifieker als bierbrood en wijnbrood wat nog nooit eerder vertoond was op de markt. Bovendien bestaat ons concept niet alleen uit het verkopen van cadeaus, wij voorzien je ook van leuke tips op ons blog, zoals 19+ verjaardagscadeau tips.

Benodigde gegevens
Alle informatie mag verwerkt worden in het aanleverbestand van Verwenboxen, Klik op het aanleverbestand om deze te downloaden. Hierin is benodigd: de verzendadressen, variatie (indien van toepassing) en boodschap voor op de kaartjes aan.

Over Jolie Special Flower Moments
Jolie special flower moments... voor alle speciale bloem momenten! Wij zijn een online winkel in handgemaakte lifestyle producten, woonaccessoires en hele leuke cadeautjes! Onze producten worden gemaakt van prachtige bloemen en natuurlijke materialen. Met oog voor detail, liefde en passie creëren wij unieke items voor jou! Altijd persoonlijk en uniek en met zorg samengesteld!

Meerdere verzendadressen?
Bestel de gewenste boxen in een keer in de webshop en lever direct via info@verwenboxen.nl de benodigde informatie aan. Bij afrekenen mag het verzendadres gelijk blijven aan het factuuradres. Het is dus niet nodig om hier een verzendadres in te voeren. Let op! Vermeld in het opmerkingenveld dat de adressen per mail verzonden worden. 
Het gemak van Verwenboxen 
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen. 

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn! 

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door alle boxen of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland