Wij zijn op zoek naar aanbieders van cadeau- en verwenboxen!

Bieden jullie leuke, lekkere, schattige, duurzame of juist originele cadeau- of verwenboxen aan welke niet mogen ontbreken op het platform? Neem dan contact op via info@verwenboxen.nl, 085-004 3888 of bekijk de voordelen en het gemak op deze pagina.

 

Het concept

Verwenboxen is een platform dat de verbinding vormt tussen consument en verschillende aanbieders van cadeau- en Verwenboxen. Een platform met niet alleen bestaande boxen, maar ook speciaal samengestelde of tijdelijke boxen. Dit gebeurt met het voor ogen houden van transparantie (o.a. van de inhoud van de boxen en prijzen) en gemak voor onze klanten.

Verwenboxen zorgt voor kant- en klare orders. Zo worden de bestellingen dagelijks, kant en klaar, doorgestuurd zodat jullie aan de slag kunnen met het versturen van jullie box. Door het ruime en diverse aanbod zet Verwenboxen.nl ook in op de zakelijke markt van relatiegeschenken en (kerst-) pakketten. Dit onder andere door middel van een Boxbon, welke te verzilveren is op Verwenboxen.nl voor een box naar keuze.

De voordelen van Verwenboxen
- Kant-en-klare orders: Verwenboxen.nl verzorgd de gehele klantenservice en betalingen 
- Een extra verkoopkanaal via Verwenboxen.nl waardoor meer omzet gegenereerd kan worden
- Verras en bereik nieuwe doelgroepen met jouw box
- Gratis deelname en een lage platform fee van 20% over de totaalomzet van Verwenboxen.nl 
- Mogelijkheid tot het aanbieden van een eenmalige box
- Opzeggen wanneer je wilt
- Zelf voorraad en max. aantal bestellingen aangeven

Boxen
Momenteel zijn we op zoek naar food, maar nog veel meer naar non-food boxen. Binnen alle verschillende categorieën willen we toewerken naar een toereikend aanbod zodat iedereen een perfect cadeautje kan vinden voor zichzelf of een ander! Het doel is om mensen blij te kunnen maken, heb jij daar de perfecte box voor? Neem contact op via info@verwenboxen.nl. 

Nog geen box
Bied je nog geen box aan, maar heb je wel toffe producten? Neem ook dan contact op met ons. We gaan graag het gesprek met je aan over het samenstellen van een nieuwe Verwenbox, volledig met jouw producten. De box hoeft ook niet op eigen kanalen aangeboden te worden om op Verwenboxen verkocht te kunnen worden. 

Liever eenmalig of tijdelijk een verwenbox aanbieden?
Dat kan! Test de kracht van cadeau-en Verwenboxen bij het grote publiek. Dit kan in de vorm van een limited edition welke min. 3 weken te koop moet zijn, of in de vorm van een pre-order box welke min. 2 weken voor de verzenddag geplaatst dient te worden op de website.  

Voorwaarden

- Jouw box is verzendbaar in Nederland;
- Je verzend maximaal binnen 1- 2 werkdagen of werkt in overleg pre-orders;
- De Verwenbox is representatief ingepakt; en de producten zijn in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding
- De inhoud van de box is bekend in de productomschrijving en zichtbaar op de productfoto; mocht het daadwerkelijk te leveren product/box afwijken, dan dient dit ten alle tijden vermeld te zijn.
- Partners zijn vrij in het kiezen van vervoerders. Partners zijn volledig verantwoordelijk voor het in goede orde leveren van de boxen bij de klanten en zijn verantwoordelijk voor de gekozen vervoerders. 
- Verwenboxen staat voor uitstekende service. Niets is fijner dan daadkrachtige service en oplossingen wanneer er onverhoopt iets mis gaat bij de verzending of box. Oplossingen gaan altijd in overleg met de partner, maar dienen het serviceniveau in het vaandel te houden. 
- Mocht dezelfde box ook aangeboden worden op eigen kanalen, dan dienen deze prijzen gelijk te zijn aan de prijs welke vermeld wordt op Verwenboxen.nl. Note: mocht op eigen kanaal de verzendkosten in het winkelmandje berekend worden, dan mag dit verschil aanwezig zijn.
- Je bied bedrijfsmatig boxen aan en bent BTW-plichting. Val je onder de KOR-regeling? Dan is het uitsluitend mogelijk om in overleg aan te sluiten. 
- Partners welke hun producten aanbieden op Verwenboxen.nl, gaan akkoord met de genoemde voorwaarde en standaarden op deze pagina. Neem voor verdere vragen contact op met jouw accountmanager of maak kennis.

Verwachtingen
Verwenboxen zet alles op alles om de meest snelle en juiste service te bieden aan klanten. Wat verwachten we?

- Representatief verpakte boxen
- Snelle verzending
- Geweldige klachtenafhandeling 
- Snelle communicatie en linken van track-and-tracescodes aan bestellingen

Met onze partners hebben we een informele samenwerking en hebben de doelen op scherp: blije klanten, en bekende en locale boxen landelijk over alle deurmatten bezorgd. 

Betalingen
Consumenten betalen aan het platform. De uitbetaling naar jullie als partner gebeurt maandelijks. De factuur mag verstuurd worden over de voorafgaande maand naar: Verwenboxen B.V., t.a.v. crediteurenadministratie, Buitentuin 8, 5301 WB Zaltbommel. 

De facturen voor de klant worden nu automatisch door ons platform gegenereerd en verzonden naar de klant. De pakbon versturen wij dan vervolgens naar jullie toe zodat jullie de verzending kunnen verzorgen. Het is niet noodzakelijk om de pakbon aan het pakket toe te voegen; dat betreft eigen voorkeur.

 

Aanleverspecificaties 

Om ervoor te zorgen dat de box(en) op de website geplaatst kunnen worden vragen wij om de productlink naar de gewenste te plaatsen boxen. Deze zullen wij voor jullie aan het platform toevoegen. Graag ontvangen we dan wel nog de hoge kwaliteits productfoto's per mail/Wetransfer, het BTW-percentage, de snelheid van verzenden, personalisatie mogelijkheden en eventuele informatie uit onderstaande specificaties welke op eigen kanalen niet terug te vinden is.

Nog geen verkooplink? Dan vragen we om de volgende informatie per box die jullie willen aanleveren:

Aanleverspecificaties over het bedrijf:
- Korte "Over het bedrijf" (max. 300 tekens).
- De dag van verzending
- De factuurgegevens
- Persoonlijk kaartje/boodschap mogelijk? Zoja, hoe gaat dat in zijn werk? (kosten/max. aantal karakters etc.)

Aanleverspecificaties product:
- Hoge kwaliteit afbeelding(en) van de box (minimaal 720 x 720 pixels)
- Merk- en of boxnaam + variatie box 
- Productomschrijving 
- Tags en eigenschappen product
- Alcohol percentage (wanneer van toepassing)
- Bijzonderheden / allergenen informatie / houdbaarheid
- De verkoopprijs zoals deze vermeld moet worden op de website* en het btw-percentage
- Jouw maximale en gewenste voorraad
- Eventuele extra content welke leuk is om op social media te gebruiken

*De verkoopprijs houdt in eigen verkoopprijs + verzendkosten. Houdt er rekening mee dat over dit bedrag (prijs incl. verzendkosten) 15% fee wordt berekend. Mocht je dan niet uitkomen, maar wel je producten willen plaatsen op Verwenboxen, dan raden we aan om de prijs op eigen kanaal te verhogen. De prijs op Verwenboxen.nl moet gelijk zijn aan prijs op eigen kanalen.