TRES BIEN - Het ideale cadeau voor Valentijn!

De goudkleur is natuurlijk een "eye catcher" bij uitstek en voor bijzondere momenten of personen bedoeld. Dit pakket wordt uiteraard nog heel mooi verpakt zodat u een zeer verzorgd cadeau kunt overhandigen/ laten bezorgen. In dit pakket krijgt u diverse noten, bonbon's, prosecco met 2 glazen en een kaars. uiteraard wordt dit opgemaakt op een mooi zwart dienblad en prachtig afgestrikt.

Inhoud: 
1 fles prosecco inclusief 2 glazen 
200 gr Waddn Melange
200 gr VOC melange
200 gr cashewnoten
100 gr gesuikerde macadamianoten
100 gr Smoke house amandelen
125 gr Semo small 
Een gouden kaars 
Doosje gemengde bonbons 6 st.
Verpakt op een zwart dienblad

Allergenen informatie
bevat: koemelk, lactose, soja, gluten, vis, schelpdieren en schaaldelen, cacao, pinda's, amandelen, cashewnoten, macadamianoten, mosterd, sesam, glutamaat (E620-E625)
kan sporen bevatten van: ei, soja, pinda's, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten, mosterd.

Let op: i.v.m. versproducten is het niet mogelijk deze box te retourneren. 

Meerdere verzendadressen?
Bestel de gewenste boxen in één keer in de webshop en lever direct via info@verwenboxen.nl de benodigde informatie aan. Bij afrekenen mag het verzendadres gelijk blijven aan het factuuradres. Het is dus niet nodig om hier een verzendadres in te voeren. Let op! Vermeld in het opmerkingenveld dat de adressen per mail verzonden worden.

Benodigde gegevens
Alle informatie mag verwerkt worden in het aanleverbestand van Verwenboxen. Hierin is benodigd: de verzendadressen, variatie (indien van toepassing) en boodschap voor op de kaartjes aan.Over Tres Bien Groningen
Bij notenwinkel Très Bien, gevestigd in Groningen, vind je de beste noten, chocoladeproducten, zoutjes, muesli en granola. Al onze producten zijn Fair Trade, van de hoogste kwaliteit en hebben een eerlijke prijs. Op die manier doen wij eerlijk handel en heb jij altijd de beste noten, chocoladeproducten en zoutjes in huis

Het gemak van Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door “alle boxen” of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!