BEDANKTDOOS - Wie stuur jij een feestje op?

Feest in een doosje 2

Bestaande uit:
– Brievenbusdoos A5+ met bovenklep en cadeaubedrukking
– Oneglass wine Cabernet Sauvignon – 100 ml
– Tony’s Chocolonely Melk 32% 180 gram
– M&M’S Single pinda 45 gram
– Duyvis tijgernootjes 40 gram bacon kaas
– Kan verzonden worden als brievenbuspakketje met track en tracé van PostNL

Leuk om te geven en te krijgen, eventueel kan een brief of kaart toegevoegd worden of kan het pakket verder worden gepersonaliseerd.

 

 

Over Bedanktdoos
Wij van Bedanktdoos maken en stellen onze geschenken helemaal samen op wens van de klant. Ook kunnen we onze Bedanktdozen helemaal individueel personaliseren! Het inpakken gebeurt door mensen met een arbeidsbeperking dus ook nog eens MVO.

De Bedanktdoos is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum, een afscheid als ook het traditionele kerstpakket. De Bedanktdoos heeft voor ieder moment, het hele jaar door, unieke pakketten in het assortiment.

We bieden een verrassend en ruim assortiment, met oog voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. We bedenken regelmatig nieuwe ideeën, manieren en pakketten om jou en je medewerkers blijvend te verrassen.

Onze pakketjes zijn makkelijk, handig en bovenal heel erg leuk om te krijgen ! De ontvanger ziet dat u aandacht aan de attentie heeft geschonken ! Kortom, heel veel plezier met geven en dank voor het bestellen. Wij gaan het met heel veel plezier voor u klaarmaken.  

 

 

Het gemak van Verwenboxen
Met Verwenboxen.nl heb je voor elke gelegenheid de leukste cadeau- en verwenboxen binnen handbereik. Vind gemakkelijk (brievenbus-) pakketten in alle maten, prijsklasse en categorieën. Kies uit prachtige boxen van bekende merken of maak kennis met de origineelste nieuwe (lokale) boxen.

Verrassingen kunnen heel leuk zijn, maar iedereen heeft wel eens een moment gehad dat de verrassing eigenlijk een tegenvaller was. Tegenvallers is iets wat verwenboxen.nl wil voorkomen. Dit doen we door transparantie te bieden. Zo weet je altijd wat de inhoud is van de box welke je bestelt en door de all-in prijs komen er geen verrassingen meer bij het afrekenen. Wel zo fijn!

Inspiratie nodig voor een cadeau? Scroll dan door “alle boxen” of zoek per categorie. Geniet daarnaast van gratis verzending binnen Nederland!