• Binnen 1-2 dagen verzonden
  • Geen verzendkosten
  • Ruim assortiment verwenboxen

Geef een origineel cadeau aan bijvoorbeeld je familie of vrienden, zoals een Pathé Thuis voucher van Verwenboxen.nl. Met een Pathé Thuis voucher kijk je vanaf de bank de leukste en de nieuwste films, gewoon bij jou thuis. Om het cadeau helemaal af te maken, kan je bij ons ook heerlijke smulpakketten bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld ook een Pathé-pakket met onder andere popcorn erin of je bestelt bijvoorbeeld een sweetbox met de lekkerste lekkernijen.


Bekijk onze filmcadeaupakketten

De leukste en nieuwste films bij jou thuis met Pathé Thuis

Met een Pathé Thuis voucher als cadeau maak je iedereen blij, want wie houdt er nu niet van een leuke of spannende film? En dan ook nog eens gewoon bij jou thuis! Geniet van de nieuwste films die je samen, of alleen, vanaf de bank kunt bekijken. Zie je het geven van een Pathé Thuis voucher als cadeau niet zo zitten? Bekijk dan eens een van onze andere leuke cadeautjes! Je hebt keuze uit verschillende pakketten, waaronder een sweetbox met heerlijke lekkernijen. Ook glutenvrije lekkernijen zijn bij ons te bestellen. 

Filmcadeaupakketten

Koop direct je cadeaupakket online

Ook voor andere gelegenheden koop je verschillende cadeaupakketten bij ons, bijvoorbeeld een cadeau voor een geslaagde. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een vaderdagcadeau of een Sinterklaaspakket. Ontdek snel al onze cadeaupakketten en plaats direct je bestelling voor je eigen cadeaubox! Voor vragen en meer informatie vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met ons bedrijf. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze giftboxen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 085 - 004 3888 of stuur een e-mail naar info@verwenboxen.nl.