• Binnen 1-2 dagen verzonden
  • Geen verzendkosten
  • Ruim assortiment verwenboxen

Wil je zelf een pakket samenstellen en als cadeau geven aan bijvoorbeeld een familielid, een vriend of een collega? Bekijk dan zeker eens het gehele assortiment van Verwenboxen.nl, want bij ons is dit mogelijk! Wat is er nou leuker dan zelf een pakket samenstellen met persoonlijke spullen of zijn of haar favoriete dingen en dit als cadeau geven? Zelf een pakket samenstellen als cadeau, daar wordt iedereen blij van! Bekijk daarom snel het aanbod en maak je keuze!Bekijk onze pakketten

Een persoonlijk pakket samenstellen en als cadeau geven

Een zelf samengestelde giftbox is niet alleen leuk om zelf te maken, het is ook nog eens leuk om te krijgen! Wanneer je zelf een pakket samenstelt, heb je de vrijheid om helemaal zelf te bepalen wat je erin stopt. Zo kan je bijvoorbeeld een pakket vol met lekkere dingen samenstellen, maar je kan er ook voor kiezen om iemand een pakket te geven met zijn of haar favoriete spullen. Je kan het zo persoonlijk, zo zakelijk of zo luxe mogelijk maken als jij zelf wilt! Een samengesteld pakket is ook leuk om bijvoorbeeld te geven tijdens feestdagen, zoals kerst of bijvoorbeeld wanneer iemand geslaagd is. 

Pakket samenstellen

Stel je eigen pakket samen

Wanneer je zelf een pakket wilt samenstellen en deze als cadeau wilt geven, dan heb je hiervoor keuze uit het ruime assortiment van ons bedrijf. Ontdek snel wat wij allemaal te bieden hebben en stel je eigen pakket samen. Heb je vragen over een van onze producten, bijvoorbeeld onze streekboxen, of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ons op! Bel hiervoor naar 085 - 004 3888 of stuur een e-mail naar info@verwenboxen.nl. Wij geven graag antwoord op al je vragen!